La festa realitat és la festa del setmanari realitat, la revista de Comunistes de Catalunya. Tot i això, busca ser molt més que la festa d’una revista o d’un partit. És un espai obert per al compromís, la solidaritat, el debat, i sobretot per a un oci lliure de les lògiques consumistes.

La festa s’organitza gràcies a la feina militant, a hores de treball voluntari que fa la militància de Comunistes de Catalunya i a les amigues i amics de la revista. Busca ser, per tant, una expressió de la societat que volem construir, en la qual les persones no són simplement consumidores sinó que són protagonistes de les activitats, i aquestes estan pensades per tal que cap persona estigui exclosa.

La festa és una expressió de la societat que volem construir, en la qual les persones no són simplement consumidores sinó que són protagonistes de les activitats, i aquestes estan pensades per tal que cap persona estigui exclosa.

La Realitat és l’òrgan d’expressió de classe de Comunistes de Catalunya. Aquesta publicació, sota el lema “donar a l’esperança fonament científic”, té per objectiu generar l’espai de debat i reflexió de la classe treballadora i per a la classe treballadora. Vol ser molt més que un simple òrgan d’expressió partidari o un òrgan d’anàlisi teòric. Volem contribuir a organitzar la classe treballadora i esdevenir una eina útil al conjunt de la societat, des d’una perspectiva de classe, internacionalista i revolucionària.

La Realitat realitza una publicació setmanal i, també, elabora monogràfics temàtics com el que inclou el projecte Engels.cat sobre la figura de Friedrich Engels. Entre altres, s’han publicat monogràfics de gran interès com el de “El fet nacional, una mirada àmplia” o el de “Marxisme ecològic”.

Comunistes de Catalunya és un partit nacional i de classe, democràtic, internacionalista i solidari, laic i feminista que s’organitza a Catalunya. Es fonamenta en els principis del marxisme, el leninisme, així com altres aportacions a la teoria i la pràctica revolucionaries. Es reclama hereu de la trajectòria històrica del PSUC.

Comunistes de Catalunya va ser fundat l’1 de novembre de 2014 a la Farga de l’Hospitalet de Llobregat, per militants comunistes provinents de diverses organitzacions, amb una clara voluntat unitària. És un partit obert que treballa activament per la unitat dels i les comunistes en una única organització revolucionària de Catalunya.